Kazerne Lith

Over de kazerne

Kazerne Lith is een korps dat bestaat uit 16 vrijwilligers. De kazerne kan rekenen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers: betrokken mannen en vrouwen die wonen of (thuis)werken in de omgeving van de kazerne. Het brandweerwerk voeren zij uit naast hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden; een dankbare taak!

Kom naar de demo en ontdek de uitdaging!

Brandweer Lith organiseert op dinsdag 13 juni een demo om het brandweervak te laten zien. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Word vrijwilliger bij de brandweer!

De brandweer staat 24/7 paraat en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Voel jij je betrokken bij jouw woon- en werkomgeving en wil jij je hiervoor inzetten? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren als brandweervrijwilliger bij brandweer Lith!

Word vrijwilliger bij de brandweer

Voertuigen en specialismen

De kazerne beschikt op dit moment over een tankautospuit, een manschappen bus en een brandweerboot. Met de brandweerboot kunnen we onder andere mensen van boord van een schip halen, mensen uit het water halen en zoeken op het water.

Meer weten over brandweer Lith?

Ben je benieuwd of de wereld van de brandweer iets voor jou is? Maak je interesse kenbaar en neem contact met ons op. Of kom eens langs op de kazerne! Op dinsdagavond houden wij onze wekelijkse oefenavond.

Brandweer Lith

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box