Kazerne Landsmeer

Over de kazerne

Algemeen

Brandweerkazerne Landsmeer is opgericht in 1943 en bestaat volledig uit vrijwilligers. Het specialisme van het brandweerkorps is de Waarschuwings- en Verkennings Dienst (WVD).

Landsmeer is onderdeel van gemeente Landsmeer. Typerend voor het gebied is het landelijk woongebied met veel agrariërs en verschillende recreatiemogelijkheden.

Social media

Vind je het leuk om meer te weten te komen over kazerne Landsmeer? Volg hen dan via Facebook.

Brandweervrijwilliger

Een auto te water. Een woningbrand. Een dier in nood. Voorbeelden van incidenten waar Brandweer Zaanstreek-Waterland 24 uur per dag voor uitrukt. Heb je altijd al bij de brandweer gewild? Wil je graag iets terugdoen voor de maatschappij? Of denk je dat brandweervrijwilliger écht iets voor jou is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende brandweerkazernes in Zaanstreek-Waterland zoeken we vrijwilligers. Enthousiaste mannen en vrouwen die hun steentje willen bijdragen aan de veiligheid in de buurt. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij ons én woon of werk je binnen een straal van 5 minuten van een kazerne? Lees dan hier verder.

Ben je enthousiast en wil je brandweervrijwilliger worden bij ons korps? Meld je dan hier aan. Na aanmelding neemt de postcoördinator contact met je op, om kennis te maken.

Materieel in kazerne Landsmeer

Tankautospuit

Lees meer overTankautospuit
1

Personeel materiaalwagen

Lees meer overPersoneel materiaalwagen
1
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box