Kazerne Geffen

Over de kazerne

Brandweer Geffen is een korps dat bestaat uit vrijwilligers. De kazerne kan rekenen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers: betrokken mannen en vrouwen die wonen of (thuis)werken in de omgeving van de kazerne. Het brandweerwerk voeren zij uit naast hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden, een dankbare taak!

Vrijwilliger zijn bij de brandweer is goed te combineren met een ‘gewone’ baan. De opleiding is hetzelfde als die van de beroepsbrandweer. Het verschil met de beroepscollega’s is dat zij een dagtaak hebben bij de brandweer en op de kazerne aanwezig zijn. Vrijwilligers worden opgeroepen en komen naar de kazerne.

Ben je benieuwd of de wereld van de brandweer iets voor jou is? Maak je interesse kenbaar en neem contact met ons op. Of kom eens langs op de kazerne!

Voertuigen en specialismes

De kazerne beschikt over een tankautospuit (de 1231) en een hulpverleningsvoertuig (de 1271).

Meer weten over Brandweer Geffen?

Via de Facebook, Instagram en Twitter accounts van Brandweer Geffen houden we je op de hoogte van alle activiteiten van Brandweer Geffen. We delen informatie over inzetten, het korps, voertuigen, oefeningen en activiteiten.

Brandweerkazerne Geffen

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box