Kazerne Eerbeek

Over de kazerne

Brandweer Eerbeek is een vrijwillig brandweerkorps. Samen met kazerne Brummen vormen we de brandweer van de gemeente Brummen in de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG).

Wij zoeken versterking!

Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Brandweer Eerbeek zoekt nieuwe collega’s m/v om de uitrukken te kunnen blijven garanderen.
Benieuwd of dit wat voor jou is? Kom dan eens kijken tijdens een oefenavond op de brandweerkazerne aan de Smeestraat 4a. Meld je aan via brandweerposteerbeek@vnog.nl

De brandweer in Eerbeek zoekt met name mensen die ook overdag beschikbaar zijn. Ben je overdag slechts enkele uren beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt), dan ben je zeer zeker ook van harte welkom!

Vergoeding
Als brandweerman/ vrouw red je bijvoorbeeld mensen in noodsituaties. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook zeer veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en je in te zetten voor het redden van mens en dier. We bieden echter meer. Op de eerste plaats zorgt de brandweer voor een goede opleiding. Daarnaast ontvang je een financiële vergoeding voor de scholing, oefeningen en de uitrukken. Ook zorgt de brandweer voor een goede verzekering.

De brandweermensen van Eerbeek combineren hun dagelijks werk met het werk als brandweerprofessional. In geval van een melding komen zij naar de kazerne om uit te rukken en mensen in een noodsituatie te helpen. Om dit te kunnen blijven doen, hebben wij jou nodig! Ben je tussen de 18 en 45 jaar oud dan ben je van harte welkom.
Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Wij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren.

Kom naar een oefenavond!
Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? kun je ook eens komen kijken tijdens een oefenavond op de brandweerkazerne aan de Smeestraat 4a. Je toekomstige collega’s verheugen zich op jouw komst, en staan klaar om een en ander te demonstreren en om al je vragen te beantwoorden.

Mogelijk ben je wel geïnteresseerd, maar niet in de gelegenheid om te komen. Neem dan contact op via brandweerposteerbeek@vnog.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Ook andere brandweerposten in onze regio kunnen nieuw talent gebruiken.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box