Kazerne Delfzijl

Over de kazerne

Welkom!

Post Delfzijl bestaat uit 42 gedreven vrijwilligers, verdeeld over 3 ploegen. Delfzijl heeft als vrijwillige post na de stad Groningen de meeste specialismen binnen Veiligheidsregio Groningen: naast twee tankautospuiten ook een hoogwerker, hulpverleningsvoertuig met kraan, oppervlaktereddingsteam, schuimblusvoertuig, grootwatervoorziening en haakarm-schuim voor regionale ondersteuning.

Eén keer in de twee weken oefenen we met elkaar op de woensdagavond.

Kom jij ons team versterken?

Op dit moment zijn we in Delfzijl actief op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers. Klaarstaan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. 24/7 klaarstaan met jouw collega’s in de ploeg.

Spreken teamwerk, kameraadschap en mensenwerk je aan en wil je jezelf ontwikkelen? Of je nu schilder of kapper bent of een kantoorbaan hebt: wij kunnen je hulp goed gebruiken. Lees meer over werken als brandweervrijwilliger en help ons helpen!

Informatiebijeenkomsten

We organiseren twee informatiebijeenkomsten om inwoners van Delfzijl die geïnteresseerd zijn in het werk van brandweervrijwilliger, meer te vertellen.

De bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag 10 juni in onze kazerne aan de Hogelandsterweg in Delfzijl. Er zijn twee tijdvakken:

  • 10.00 – 13.00 uur
  • 13.00 – 16.00 uur

Bezoek de pagina Meld je aan voor de informatiebijeenkomst in Delfzijl

Materieel in kazerne Delfzijl

Tankautospuit
Lees meer overTankautospuit
2
Hoogwerker
Lees meer overHoogwerker
1
Hulpverleningsvoertuig
Lees meer overHulpverleningsvoertuig
1
Schuimblusvoertuig
Lees meer overSchuimblusvoertuig
1
Groot watertransport
Lees meer overGroot watertransport
1
Stel een vraag