Kazerne Avenhorn

Over de kazerne

Post Avenhorn bestaat uit 19 toegewijde brandweervrijwilligers, die zich naast hun vaste baan inzetten voor hun omgeving. Zodra de melding is binnengekomen, is het de bedoeling dat de brandweerauto binnen +- 4 minuten gaat rijden naar het incident. Een moment waarin de adrenaline in je lichaam zal gaan stijgen en je benieuwd bent wat komen gaat!

Hulp voor mens en dier

De incidenten lopen erg uiteen, van een brand tot de wel bekende kat in de boom. Dat maakt het werken als brandweervrijwilliger juist zo mooi. Je bent er immers voor mens en dier. Het mooie aan brandweervrijwilliger zijn is dat iedereen zijn/haar kwaliteiten heeft. De ene is goed met dieren terwijl de andere veel kennis heeft van auto’s. Dit komt altijd van pas in de verschillende incidenten.

Leuke activiteiten

De personeelsvereniging van post Avenhorn organiseert jaarlijks leuke activiteiten voor zowel de leden als de partners. Bovendien is de post aanwezig bij de verschillende activiteiten die georganiseerd worden binnen de gemeente, zoals de kofferbakmarkt en Koningsdag. En tenslotte doet post Avenhorn enthousiast mee aan de landelijke ABWC-brandweerwedstrijden.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op hun sociale mediakanalen!

 

Brandweer Avenhorn bij incident

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box