Kazerne Meppel

Over de kazerne

Welkom op de pagina van Brandweer Meppel!


Brandweer Meppel is één van de 36 brandweerposten in Drenthe en valt onder Veiligheidsregio Drenthe. De post kan rekenen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers: betrokken mannen en vrouwen die wonen of (thuis)werken in de omgeving van de post. Het brandweerwerk voeren zij uit naast hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden; een dankbare taak!

Brandweerwerk is uitdagend werk
Klaarstaan voor je buren, je dorp en de gemeenschap waarin je leeft wanneer dat nodig is, dát is wat brandweerwerk inhoudt. Het werk bij de brandweer levert actie, voldoening, persoonlijke ontwikkeling en dankbare inwoners op. Brandweer is waardering.

Is brandweerwerk iets voor jou?
Heb je tijd voor boeiend teamwerk en zin om je verder te ontwikkelen? Wil je graag het verschil maken in jouw woningomgeving? Kom dan eens met ons kennismaken. We vertellen je graag meer over ons werk. Ook kunnen we samen met jou onderzoeken met welke talenten jij ons team kunt verrijken. Ons doel is samen als Brandweer Meppel van betekenis te kunnen blijven voor onze fijne woonomgeving. Als jou dat ook aanspreekt, dan willen we je graag ontmoeten! Heb je interesse of vragen? Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? We zoeken nog mensen! Maak je interesse kenbaar of kom kennismaken met de taak en het team! Kom langs op de post en spreek een brandweer collega aan. Of mail ons via brandweermeppel@vrd.nl. Meer informatie over brandweervrijwilliger worden vind je hier.

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box