Kazerne Baflo

Over de kazerne

Welkom!

Baflo is één van de 39 brandweerkazernes in de provincie Groningen. In Baflo zijn 17 vrijwilligers (14 mannen en 3 vrouwen) actief om de brandveiligheid van de inwoners te vergroten. Wij oefenen op donderdagavond. Wij oefenen dan bijvoorbeeld met het grootwatertransport.

Vrijwilliger worden?

Klaar staan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. 24/7 klaar staan met jouw collega’s in de ploeg.

Spreekt teamwerk, kameraadschap en mensenwerk je aan en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zou het werken als vrijwilliger bij de brandweer heel goed bij je kunnen passen.

Bezoek de pagina Neem contact op

Heb je vragen, neem contact op met de ploegchef: Egbert van der Veen (egbert.vanderveen@vrgroningen.nl). Let op: Alleen voor vragen over sollicitaties of het werken als brandweervrijwilliger.

Wil je meer lezen over het brandweervak, jouw rol als vrijwilliger en verhalen van brandweermensen? Lees dan verder op de vrijwilligerspagina van Brandweer Groningen.

Ervaringsverhalen

Janine

Materieel in kazerne Baflo

Tankautospuit

Lees meer overTankautospuit
1

Personeel materiaalwagen

Lees meer overPersoneel materiaalwagen
1

Groot watertransport

Lees meer overGroot watertransport
1
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box