Open doe dag Brandweer Oldemarkt

Hulpverleningsdemonstraties, spelletjes voor de jeugd en mooie brandweervoertuigen. Je kunt het allemaal beleven op zaterdag 28 september bij de open dag van Brandweer Oldemarkt. Iedereen is welkom tussen 10:00 en 16:00 uur bij de brandweerkazerne aan de Industrieweg. Er is van alles te zien en te beleven. Zet de datum alvast in je agenda, dan kun je het niet vergeten!

Zelf aan de slag

Op de open doe dag kun je zelf aan de slag met behulp van de ploeg van Oldemarkt. Met ademlucht lopen in een ruimte vol met rook of met groot hulpverleningsgereedschap metaal doorknippen, je ervaart het werk van de brandweer op de open doe dag.

Voor de kleine brandweermannen en –vrouwen

Speciaal voor kinderen staat er een brandweerspringkussen klaar. Ook zijn er verschillende waterspelletjes voor de kleine brandweermannen en –vrouwen in spé. En een rondje meerijden in een echte brandweerauto hoort hier natuurlijk ook bij!

Brandveilig leven

Naast de vele activiteiten, kun je als bezoeker ook informatie krijgen over brandveiligheid in en om het huis. Laat je adviseren over hoe je brand kunt voorkomen en over wat je moet doen als er dan toch brand uitbreekt. Stel al je vragen ontdek met de VR-bril hoe je veilig ontsnapt bij een brand.

Werken bij brandweer Oldemarkt

Werken bij de brandweer brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven. Je staat klaar voor je buren, je dorp of stad. Zij mogen altijd een beroep op je doen. Je laat al het werk vallen, want iedere seconde telt en jij bent degene die het verschil kan maken. Samen met je brandweercollega's doe je ontzettend belangrijk werk, werk om trots op te zijn. Brandweer Oldemarkt is op zoek naar collega’s. Iets voor jou? Kom langs op de open doe dag en we vertellen je er graag alles over. Neem ook alvast een kijkje de informatiepagina.

Op de open doe dag worden foto's gemaakt. Het beeldmateriaal wordt mogelijk gedeeld op social media en op brandweer.nl. Mocht je hier bezwaar tegen hebben meld dit dan bij de organisatie.

Open doe dag Brandweer Oldemarkt

Oldemarkt

Open dag Brandweer Bathmen

  • zaterdag 13 juni 2020
  • 10.00 - 16.00 uur
  • Koekendijk 7, Bathmen

Werken bij Brandweer IJsselland?

Werken bij de brandweer, zonder je huidige baan op te geven? Het kan! Honderden brandweermannen en -vrouwen in de regio combineren het zijn van brandweervrijwilliger met hun werk of studie. 
 Bekijk voor meer informatie onze pagina 'Werken bij Brandweer IJsselland' of solliciteer gelijk.

 

Delen