Adviseur financiën

Als verbonden partij werken wij met en voor de 11 gemeenten in IJsselland en onderhouden wij actief de relatie met de financiële adviseurs van deze gemeenten. Voor 36 uur per week zoeken wij een adviseur financiën.
Wij zetten ons in voor het versterken van veiligheid in de lokale samenleving. We beperken risico’s waar het kan en bestrijden incidenten waar het moet. Voor ons werk is het van belang dat inhoud en middelen met elkaar worden verbonden en dat er proactief wordt geadviseerd aan het management en het bestuur. Dit vraagt om een goed samenspel met onze interne klant en ook binnen ons team.

Wat ga je doen?

Het team financiën is onderdeel van de eenheid bedrijfsvoering van de Veiligheidsregio en verzorgt ook de financiële ondersteuning van de GGD. De functie van adviseur financiën, 36 uur per week, is een brede adviesfunctie met zowel beleidsmatige, projectmatige als operationele aspecten. Als adviseur fungeer je als sparring partner voor het management en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Verder signaleer je in- en externe ontwikkelingen, behoeften en wijzigingen op het vakgebied, je adviseert hierover en weet dit te vertalen naar de effecten voor onze organisatie. Je analyseert en monitort de uitputting van budgetten, maakt financiële analyses en vertaalt deze naar duidelijke adviezen, verder signaleer je knelpunten en ben je inventief in de oplossingen.

Wat vragen we?

  • Afgeronde opleiding op hbo-niveau, bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
  • Cijfermatig en analytisch inzicht;
  • Communicatief en vaardig ingesteld;
  • Goed om kunnen gaan met tegengestelde belangen;
  • Daadkracht, probleemoplossend en pro actief ingesteld;
  • Ervaring met de werkzaamheden die bij een P&C cyclus horen.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende functie waarin de ontwikkeling van de medewerker en de functie centraal staat. Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. We bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, betaald ouderschapsverlof, bestedingsruimte in verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudget. Je aanstelling is in eerste instantie voor één jaar. Hierna bestaat de mogelijkheid dat dit wordt omgezet in een vast dienstverband. De functie is gewaardeerd op schaal 10. Het salaris wordt bepaald met inachtneming van opleiding en ervaring. Het minimum salaris bedraagt bruto € 2.729,- (aanloopschaal 9) en het maximumsalaris bedraagt bruto € 4.450,- (functieschaal 10).

Geïnteresseerd?

Dan nodigen we je uit om vóór 17 juli te solliciteren via sollicitatie@vrijsselland.nl onder vermelding van adviseur financiën. We zijn benieuwd naar je motivatie. Na het verstrekken van je CV en motivatie ontvang je een bevestiging en ons privacy statement voor akkoord. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Christine Hoogenboom via 0622374543 en kijk eens op www.vrijsselland.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Handig om te weten: de sollicitatiegesprekken staan gepland op 21 juli (1e gesprek) en 28 juli (2e gesprek). Houd daar alvast rekening mee in je agenda.

IJsselland


088 - 119 70 00

Delen