Vacature Opleidingskundig Adviseur

Wil jij je inzetten voor een veilige omgeving? Zie jij het als dé unieke kans om van waarde te zijn voor de doorontwikkeling van het opleiden van brandweermedewerkers en het brandweeronderwijs? Dan is deze functie iets voor jou.

Veiligheidsregio IJsselland is verantwoordelijk voor crisisbeheersing en rampenbestrijding in regio IJsselland. We beperken risico’s waar het kan en bestrijden incidenten waar het moet. Voor ons werk zijn goed opgeleide en getrainde medewerkers van essentieel belang. Binnen het team Vakbekwaamheid ligt de focus op het verder vakbekwaam worden en vakbekwaam blijven van de eigen medewerkers. De komende jaren richt het team zich onder andere verder op blended learning en de doorontwikkeling van de elektronische leeromgeving (ELO). De veiligheidsregio heeft daarom ruimte voor een creatieve en resultaatgerichte opleidingskundig adviseur. Als opleidingskundig adviseur geef je samen met je collega’s vorm aan de uitvoering van het (regionaal) bijscholen, oefenen en geoefend houden van brandweermedewerkers.

Wat ga je doen?

In deze functie maak je deel uit van het team Vakbekwaamheid. We werken met twintig collega’s samen om onze repressieve collega’s vakbekwaam te maken en te houden. In dit gedreven team van vakbekwaamheidsprofessionals ontwikkel je blended learning producten die aansluiten op de behoefte in het veld. Je ontwikkelt oefeningen en theoretische bijscholingen, verzorgt instructiematerialen en houdt bestaande producten up-to-date. Je hebt de belangrijke taak om op te treden als (onderwijskundig) tegenlezer van je collega’s. Je beoordeelt producten op taalkundige en onderwijskundige bruikbaarheid en actualiteit.

Wat vragen we?

Wij zoeken een collega die over hbo werk- en denkniveau beschikt en in het bezit is van een diploma opleidings- of onderwijskundige. Je hebt visie op scholing, opleiden en blended learning en het gebruik van elektronische leeromgevingen. Het is een pré als je beschikt over ervaring binnen het brandweeronderwijs en in het werken met Storyline Articulate (360). Je bent communicatief-, contactueel- en taalvaardig. Je bent zeer accuraat, hebt een actieve houding en een creatief brein. Het spreekt je aan om te werken in een dynamische omgeving. Van waarde is dat je goed kunt samenwerken, maar ook dat je zelfstandig bent. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gericht op resultaat. En je bent bereid om ’s avonds te werken.

Wat bieden we?

We bieden je een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een enthousiast team waarin hard werken maar ook plezier hoofdingrediënten zijn.  Je aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar. Het salaris wordt -afhankelijk van opleiding en ervaring- vastgesteld in aanloopschaal 8 of functionele schaal 9 volgens de CAR-UWO (minimaal € 2.411,- en maximaal € 3.929,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid om vanuit huis of op andere kazernes in de regio te werken, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé.

Interesse?

Dan nodigen we je uit om vóór 13 januari 2020 te solliciteren via sollicitatie@vrijsselland.nl onder vermelding van opleidingskundig adviseur. We zijn benieuwd naar je motivatie. Na het verstrekken van je CV en motivatie ontvang je een bevestiging en ons privacy statement voor akkoord. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marcel Kluin, teamleider Vakbekwaamheid, tel: 06-51503991. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Ook vragen we je -als je geselecteerd bent- een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Handig om te weten: de sollicitatiegesprekken plannen we op 27 januari 2020. Houd daar alvast rekening mee in je agenda. Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan z.s.m. weten via sollicitatie@vrijsselland.nl

Meer over...

Meer weten over Veiligheidsregio IJsselland? Ga dan naar onze website www.vrijsselland.nl

Delen