Volgdienst brandweer Deventer goed ontvangen

  • Deventer
  • 26 juni 2018

De volgdienst van brandweer Deventer werd maandag 25 juni door ruim 680 mensen actief gevolgd. Via Facebook ontvingen geïnteresseerden minimaal ieder uur een bericht over werkzaamheden, weetjes oefeningen én incidenten. 

De C-ploeg nam de volgers 24 uur mee in hun dagelijks werk op en rond de kazerne door middel van foto’s en filmpjes. Enkele berichten lagen vooraf klaar mocht het een rustige dienst worden. Het tegendeel bleek waar: zowel de 24-uursploeg als de dagdienstploeg rukten in totaal vijf keer uit. Bij incidenten werd de melding gedeeld met daarna ter plekke of achteraf meer informatie. Tot onze spijt was er ook een incident met dodelijke afloop op het spoor. Daarbij werd het bericht met het oog op de privacy van nabestaanden en betrokkenen niet verder aangevuld met beeldmateriaal. 

Vind ik leuk

Onder ieder bericht kwamen vragen (en dus antwoorden) en reacties, waaronder steunbetuigingen. De volgdienst werd afgesloten met in totaal 1600 ‘vind-ik-leuks’, 63 deelacties en 129 reacties op de 30 geplaatste berichten. 

Meer weten?

Wil je meer weten over het waarom, hoe en wat van deze volgdienst of er zelf een organiseren? Mail naar communicatie@vrijsselland.nl. We helpen je graag op weg!

 

 

 

 

Delen