IJsselland

Over regio IJsselland

Brandweer IJsselland levert 24 uur per dag de brandweerzorg voor Veiligheidsregio IJsselland. We bestrijden branden en bieden hulp bij verkeersongevallen, waterongevallen en ongevallen met gevaarlijke stoffen. Met historische binnensteden, drukke snelwegen, provinciale wegen, waterwegen, recreatieve plassen, campings en vakantieparken, kent IJsselland de meest bijzondere risico’s voor brand en ongevallen.

Bij een brand moeten we binnen een wettelijk vastgestelde tijd op het adres van de melding zijn. De opkomsttijden vormen een belangrijke grondslag voor de manier waarop de brandweer in IJsselland is georganiseerd.

De brandweer bestrijdt branden en incidenten. Daar staan we om bekend. Belangrijker vinden we het om dit voor te zijn. Daarom staan we ook klaar om voorlichting en advies te geven wat u als particulier of organisatie kunt doen om te voorkomen dat er brand ontstaat en wat u moet doen als het toch mis gaat. U kunt dus rekenen op brandweer IJsselland met als missie: ‘Voorkomen waar het kan, bestrijden wanneer het moet’.

Brandweer IJsselland is onderdeel van Veiligheidsregio IJsselland

 

 

35 Kazernes
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box