Huisstijl brandweer

Welkom op de pagina van de brandweerhuisstijl. Het doel van deze website is om de geautoriseerde gebruikers van de brandweerhuisstijl de helpende hand te bieden bij het op juiste wijze hanteren van de huisstijl van de brandweer in Nederland. Alleen bij een correcte uitvoering van alle huisstijlrichtlijnen ontstaat één krachtige, landelijke uitstraling, waardoor de Brandweer overal in Nederland in een oogopslag en in elke situatie wordt herkend.

Alle informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder uitdrukkelijke toestemming van het IFV niet worden gebruikt, gepubliceerd dan wel vervormd worden. Deze website biedt geautoriseerde gebruikers de mogelijkheid om alle informatie te verkrijgen die nodig is om transportmiddelen die bij officiële hulpverleningsdiensten in gebruik zijn, in de juiste uitvoering en op de juiste manier van striping te kunnen voorzien.

Huisstijlartikelen

Wij hebben ook relatiegeschenken, word-sjablonen, vlaggen gadgets en nog veel meer. Kijk hier

De brandweerhuisstijl is een samenvoeging van diverse (beschermde) onderdelen zoals striping, logo’s (beeldmerken), teksten en vormgeving.

Quizt jij dat?

Bekijk de antwoorden van de huisstijl kennisquiz in de Brandweerkrant van Nederland van juni 2017.

BrwKrant-juni-2017-Huisstijlkwis.jpg

Delen