Zaterdag 15 september

Open dag kazerne Leiderdorp

Op zaterdag 15 september a.s. organiseert Brandweer Hollands Midden, kazerne Leiderdorp een open dag. Rondom de kazerne aan de Simon Smitweg 11, kunnen jong en oud van 10.00 tot 16.00 uur kennis maken met het werk van de brandweer.

Tijdens de open dag worden spannende demonstraties gegeven zoals vlam in de pan en hulpverlening. Voertuigen van de brandweer, maar ook Politie en ambulance zijn aanwezig en voor bezoekers die meer willen weten over brandveiligheid is er een informatiestand waar voorlichting en informatie wordt verstrekt over Brandveilig Leven en brandveiligheid in en om het huis.

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hun is er een mogelijkheid om allerlei spelletjes te spelen. De brandweervrijwilligers van kazerne Leiderdorp staan de hele dag klaar om alle bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Werving vrijwilligers
Op deze dag is er extra aandacht voor de werving van nieuwe brandweervrijwilligers. De vrijwilligers van de kazerne Leiderdorp zijn op zoek naar nieuwe collega’s die goede brandweerzorg voor hun dorp net zo belangrijk vinden als zij zelf. Interesse? Neem alvast een kijkje op de speciale pagina of kom tijdens de open dag kennismaken met de andere vrijwilligers.

 

Open dag kazerne Leiderdorp
Simon Smitweg 11
2353 GA Leiderdorp

Delen