Kazerne Voorschoten zoekt nieuwe vrijwilligers

  • Voorschoten
  • 08 juni 2018

Voor de kazerne Voorschoten zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Benieuwd wat het inhoudt om als vrijwilliger in je eigen woonplaats bij de brandweer te gaan? Blijf jij cool als het heet wordt? En ben je ook overdag inzetbaar? Dan maken we graag kennis met je!

Vooral tijdens kantooruren hebben we behoefte aan nieuwe collega’s. We verwachten dat je minimaal 3 dagen per week op kantoortijden in Voorschoten beschikbaar bent om uit te rukken bij een incident. Je kunt beschikbaar zijn doordat (en/of):

  • je in Voorschoten werkt en tijdens kantooruren van je werkgever oproepbaar en beschikbaar mag zijn. Als je hulp nodig hebt om de voordelen aan je werkgever uit te leggen helpen we je daar graag bij.
  • je onregelmatig werkt en daardoor regelmatig overdag beschikbaar bent omdat je avond- of nachtdiensten draait.
  • je parttime werkt en daardoor enkele dagen overdag thuis en beschikbaar bent.

Als je ergens anders werkt dan je waar je woont kun je ook bij twee kazernes aangesloten zijn. Bijvoorbeeld bij de kazerne in je woonplaats en de kazerne in de plaats waar je werkt.

Meer info

Je kunt meer informatie en het sollicitatieformulier vinden op de pagina vrijwilliger worden.

Ook kun je de Facebookpagina van Brandweer Voorschoten bezoeken.

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken om op een oefenavond om zo kennis te maken en te zien wat we als brandweerkorps doen. Je kunt je aanmelden via de ploegchef nico.guijt@brandweer.vrhm.nl of bellen met 06 304 05 312.

Solliciteren

Als je wilt solliciteren kun je het ingevulde sollicitatieformulier mailen naar personeel@brandweer.vrhm.nl. De ploegchef neemt dan contact met je op om een kennismaking te plannen.

 

 

Delen