Open dag kazerne Aarlanderveen

Op zaterdag 27 mei a.s. organiseert Brandweer Hollands Midden, kazerne Aarlanderveen een open dag. Rondom de kazerne aan de Stationsweg 4b, kunnen jong en oud van 10.30 tot 15.30 uur kennis maken met het werk van de brandweer.

Demonstraties
Tijdens de open dag worden diverse demonstraties gegeven. Om 11.30 uur kan het publiek zien hoe de brandweer een voertuigbrand blust. Om 14.30 uur demonstreert de brandweer welke techniek wordt gebruikt om een auto open te knippen om een bekneld slachtoffer uit een autowrak te bevrijden. Voor kinderen is er een springkussen en zijn er spuitspelletjes. De brandweervrijwilligers van kazerne Aarlanderveen staan de hele dag klaar om alle bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Werving vrijwilligers
Op deze dag is er extra aandacht voor de werving van nieuwe brandweervrijwilligers. De vrijwilligers van de kazerne Aarlanderveen zijn op zoek naar nieuwe collega’s die goede brandweerzorg voor hun dorp net zo belangrijk vinden als zij zelf. Zie voor meer informatie: www.brandweer.nl/hollandsmidden

 

Open dag kazerne Aarlanderveen
Stationsweg 4b
2445 AH Aarlanderveen

Delen