Donderdag 11 mei

Inloopavond kazerne Noordwijkerhout

Donderdag 11 mei inloopavond kazerne Noordwijkerhout

Werken als vrijwilliger bij de brandweer is een uitdagende baan waarbij er een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de samenleving. Naast het blussen van branden en het redden van mens en dier, verleent de brandweer ook hulp bij ongevallen. Denk aan verkeers- en waterongevallen, milieucalamiteiten, ongevallen met gevaarlijke stoffen en schade of dreiging door natuurgeweld.

Bij de kazerne Noordwijkerhout is per direct plaats voor nieuwe vrijwilligers: mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die wonen of werken in Noordwijkerhout en minimaal een aantal dagen per week beschikbaar zijn. Ook beschikken de kandidaten over minimaal een VMBO-diploma en de beheersen de Nederlandse taal. Omdat de brandweer vaak onder zware en moeilijke omstandigheden optreedt, is een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid een absolute voorwaarde.
 
Tijd en locatie
Belangstellenden die willen weten wat het inhoudt om brandweervrijwilliger te zijn, zijn van harte welkom op de inloopavond op 11 mei.
Tijd: aanvang 19.30 uur
Locatie: Brandweerkazerne Noordwijkerhout, Herenweg 96.

De brandweer vertelt over het werk van de brandweer en hoe een baan gecombineerd kan worden met het werk als brandweervrijwilliger. Voor geïnteresseerde bezoekers is er de mogelijkheid om te ondervinden wat brandweermensen zoal doen. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om op 11 mei aanwezig te zijn kunnen contact opnemen met de ploegchef van Noordwijkerhout, Peter van de Burg, telefoon 088 246 6837, mobiel  06 44 311 013, e-mail: peter.vanden.burg@brandweer.vrhm.nl

 

Inloopavond kazerne Noordwijkerhout
Herenweg 96
2211 CD Noordwijkerhout
088-246 5000
Kazerne Noordwijkerhout.jpg

Delen