Maandag 19 juni

Inloopavond kazerne Leimuiden

‘Blijf jij cool als het heet wordt?’

Vanwege het grote succes van eerder gehouden inloopavonden afgelopen jaar, organiseert de kazerne Leimuiden op maandag 19 juni om 19.30 uur wederom een inloopavond. Die avond zijn bij Brandweer Leimuiden alle geïnteresseerden van 18 jaar en ouder van harte welkom op de kazerne aan de Dr. Stapenseastraat 35 in Leimuiden.

Zelf de brandweer ervaren

Inwoners en ondernemers kunnen deze avond tijdens een oefening zelf ervaren wat het brandweerwerk inhoud. De gasten krijgen zo de gelegenheid om te proeven aan het brandweerwerk door zelf slangen uit te rollen, een straalpijp aan te sluiten en met ademlucht in een ruimte gevuld met oefenrook te lopen. Ook kan je deze avond onder begeleiding een autowrak openknippen met hydraulisch redgereedschap.

Naast deze activiteiten is er alle mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Iets voor jou?

Tot slot krijgen de deelnemers nog een rondleiding door de kazerne en een map met informatie wat de functie van vrijwillige brandweer man of vrouw inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. En misschien is na deze avond de brandweer wel iets voor jou!

Kom op 19 juni a.s.

Al eerder bezochten diverse mannen en vrouwen de vrije inloopavonden op de kazerne Leimuiden. Ze waren allen onder de indruk van het brandweerwerk. Inmiddels zijn er twee jongedames als vrijwilliger aangenomen bij Brandweer Hollands Midden voor de kazerne Leimuiden. Op dit moment doen zij de opleiding tot volwaardig brandweervrouw. Ook op maandag 19 juni om 19.30 uur hoopt het korps weer op een goede opkomst. Meld je bij voorkeur aan bij Patrick Escherich, tel. 06 1700 48 85, e-mail: patrick.escherich@brandweer.vrhm.nl of loop gerust binnen bij kazerne Leimuiden.

Inloopavond kazerne Leimuiden
Dokter Stapenseastraat 35
2451 AC Leimuiden

Delen