Maandag 10 juli

Inloopavond kazerne Nieuwveen

De brandweer in Nieuwveen zoekt vrijwilligers. Iets voor jou?

Met deze slogan start Brandweer Hollands Midden vrijdag 30 juni een wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers voor de kazerne Nieuwveen. Tijdens het dorpsstraatfeest op 30 juni worden flyers uitgedeeld waarin belangstellende worden uitgenodigd voor een van de drie inloopavonden op 4 juli, 10 juli en 22 augustus.

Werken als vrijwilliger


Werken als vrijwilliger bij de brandweer is een uitdagende baan waarbij er een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de samenleving. Naast het blussen van branden en het redden van mens en dier, verleent de brandweer ook hulp bij ongevallen. Denk aan verkeers- en waterongevallen, milieucalamiteiten, ongevallen met gevaarlijke stoffen en schade of dreiging door natuurgeweld.

Interesse?


Bij de kazerne Nieuwveen is per direct plaats voor nieuwe vrijwilligers: mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die wonen of werken in Nieuwveen en minimaal een aantal dagdelen op werkdagen overdag beschikbaar zijn. Ook beschikken de kandidaten over minimaal een VMBO-diploma en beheersen de Nederlandse taal. Omdat de brandweer vaak onder zware en moeilijke omstandigheden optreedt, is een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid een absolute voorwaarde.

Informatie


Tijdens de inloopavonden vertellen vrijwilligers over het werk van de brandweer en hoe een baan gecombineerd kan worden met het werk als brandweervrijwilliger. Voor geïnteresseerde bezoekers is er de mogelijkheid om te ondervinden wat brandweermensen zoal doen. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Inloopavonden


Belangstellenden die willen weten wat het inhoudt om brandweervrijwilliger te zijn, zijn van harte welkom op de inloopavonden op 4 juli,10 juli en 22 augustus.

Tijd: aanvang 19.30 uur
Locatie: Brandweerkazerne Nieuwveen, Hogendijk 2a.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om op 4 juli, 10 juli of 22 augustus aanwezig te zijn kunnen contact opnemen met de ploegchef van Nieuwveen, Dirk Jan Verkerk, tel. 06-83947663, e-mail: dirk.jan.verkerk@brandweer.vrhm.nl

Inloopavond kazerne Nieuwveen
Hogendijk 2a
2441 CK Nieuwveen

Delen