Inloopmiddag Voorschoten

Kazerne Voorschoten is op zoek naar nieuwe collega's! Durf jij de uitdaging aan? Op zaterdagmiddag om 13.30 uur organiseert de kazerne Voorschoten een inloopmiddag voor nieuwe brandweer vrijwilligers.

Tijdens deze middag wordt verteld hoe een baan gecombineerd kan worden met het werk als brandweervrijwilliger, wat er van je wordt verwacht en wat je er voor terug krijgt. Behalve naar het verhaal over de brandweer te luisteren is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Inloopmiddag

Datum: zaterdag 29 september
Aanvang: 13.30 uur
Locatie: Kazerne Voorschoten

Wat kan ik verwachten tijdens deze avond?
Er wordt een presentatie gegeven over het zijn van een vrijwilliger bij de brandweer in Voorschoten. Je leert je het korps kennen en je kunt zowel de verschillende voertuigen als gereedschappen bekijken.

-

Vrijwilliger zijn bij de brandweer is een mooie uitdaging. In echte noodsituaties kun je het verschil maken. Want naast het blussen van branden en het redden van mens en dier, verleent de brandweer ook hulp bij ongevallen. Denk aan verkeers- en waterongevallen, milieucalamiteiten, ongevallen met gevaarlijke stoffen en schade of dreiging door natuurgeweld.

Bekijk meer informatie over het worden van een brandweervrijwilliger op onze speciale pagina.

Inloopmiddag Voorschoten
Burgemeester Van Der Haarplein 1
Voorschoten

Delen