Inloopavond Voorschoten

Kazerne Voorschoten is op zoek naar nieuwe collega's! Durf jij de uitdaging aan? Op donderdagavond om 19.30 uur organiseert de kazerne Voorschoten een inloopavond voor nieuwe brandweer vrijwilligers.

Tijdens deze avond wordt verteld hoe een baan gecombineerd kan worden met het werk als brandweervrijwilliger, wat er van je wordt verwacht en wat je er voor terug krijgt. Behalve naar het verhaal over de brandweer te luisteren is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Inloopavond

Datum: donderdag 27 september
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Kazerne Voorschoten

Wat kan ik verwachten tijdens deze avond?
Er wordt een presentatie gegeven over het zijn van een vrijwilliger bij de brandweer in Voorschoten. Je leert je het korps kennen en je kunt zowel de verschillende voertuigen als gereedschappen bekijken.

-

Vrijwilliger zijn bij de brandweer is een mooie uitdaging. In echte noodsituaties kun je het verschil maken. Want naast het blussen van branden en het redden van mens en dier, verleent de brandweer ook hulp bij ongevallen. Denk aan verkeers- en waterongevallen, milieucalamiteiten, ongevallen met gevaarlijke stoffen en schade of dreiging door natuurgeweld.

Bekijk meer informatie over het worden van een brandweervrijwilliger op onze speciale pagina.

Inloopavond Voorschoten
Burgemeester Van Der Haarplein 1
Voorschoten

Delen