Informatieavond Koudekerk aan den Rijn

Bij de kazerne Koudekerk a/d Rijn is plaats voor nieuwe vrijwilligers. Daarom organiseren de brandweervrijwilligers op maandag 24 september 2018 een informatieavond over het werk bij de (vrijwillige) brandweer.

Tijdens deze avond wordt verteld hoe een baan gecombineerd kan worden met het werk als brandweervrijwilliger, wat er van je wordt verwacht en wat je er voor terug krijgt. Behalve naar het verhaal over de brandweer te luisteren is er volop gelegenheid om vragen te stellen en kunnen de bezoekers alvast ervaren hoe het is om even “brandweer” te zijn.

Vooral mannen en vrouwen die wonen of werken in Koudekerk a/d Rijn of Hazerswoude Rijndijk en die een belangrijke bijdrage willen leveren aan de veiligheid van de samenleving, worden van harte uitgenodigd om naar deze informatieavond te komen.

Datum: maandag 24 september 2018
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Brandweerkazerne Koudekerk a/d Rijn, Hoogewaard 5.

Vrijwilliger zijn bij de brandweer is een mooie uitdaging. In echte noodsituaties kun je het verschil maken. Want naast het blussen van branden en het redden van mens en dier, verleent de brandweer ook hulp bij ongevallen. Denk aan verkeers- en waterongevallen, milieucalamiteiten, ongevallen met gevaarlijke stoffen en schade of dreiging door natuurgeweld.

Ga voor meer informatie naar onze pagina 'Vrijwilliger worden'.

 

Informatieavond Koudekerk aan den Rijn
Hoogewaard 5
Koudekerk aan den Rijn

Delen