Haaglanden

Aanbod brandveiligheid basisscholen
Jong geleerd…

Wij geloven in de toekomst. De kinderen van nu, zijn de volwassenen van straks. Daarbij is jong geleerd, oud gedaan. Dat is precies wat we willen bereiken. Een brandveilige samenleving. Daarom bieden wij in regio Haaglanden diensten en materialen voor het basisonderwijs.

Vragen?

Stuur een bericht en wij nemen contact met u op!

Groep 4

Aan de slag met brandveiligheid in uw groep 4? Dat kan heel eenvoudig én leuk met het Brandweer op school groep 3/4 werkboek! Deze krijgt u kosteloos. De scholen in regio Haaglanden worden door ons hierover geïnformeerd.

Groep 6

Brandweer Haaglanden verzorgt kosteloos een les over brandveiligheid in alle groepen 6 in de regio. Dit is een interactieve, moderne les van maximaal een uur, gegeven door een enthousiaste, deskundige brandweermedewerker. Deze medewerker neemt hierbij voldoende lespakketten van Brandweer op School mee!

Klik hier om een les over brandveiligheid aan te vragen

Groep 8

Als klap op de vuurpijl bieden wij groepen 8 kosteloos excursies in het Brandweer Informatiecentrum (BIC) in Delft! Een modern, interactief en aantrekkelijk informatiecentrum. Een bezoek hier is een écht uitje, waar je bijna niet merkt dat je heel hard aan het leren bent.

Klik hier om een bezoek aan het BIC in te plannen

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box