Veiligheidsspreekuur Brandweerkazerne Loosduinen

  • Den Haag
  • 12 mei 2017
Stel rechtstreeks vragen over (on)veiligheid in de wijk aan verschillende hulpdiensten en blus zelf een vlam in de pan
Heeft u vragen over (on)veiligheid in de wijk Loosduinen? Op donderdag 18 mei kunt u in gesprek gaan met verschillende hulpdiensten - brandweer, politie en het Rode Kruis - op het Veiligheidsspreekuur van brandweerkazerne Loosduinen aan de Dedemsvaartweg 1 in Den Haag. Ook krijgt u instructie voor het blussen van vlam in de pan. Van 09:00 tot 12:00 uur staan de deuren voor u open.

Het is niet nodig om een afspraak te maken. U kunt zo binnenlopen bij de brandweerkazerne. Stel uw vragen en krijg antwoord of advies over brandveiligheid in huis, veiligheid in de wijk en de handhaving hiervan, maar ook over wat u kunt doen bij een medische noodsituatie. Tijdens het spreekuur zijn adviseurs van de brandweer, politie, team Handhaving en het Rode Kruis aanwezig.

Vlam in de pan
Tijdens het Veiligheidsspreekuur zal een demonstratie “wat te doen bij een vlam in de pan” worden gegeven. U kunt dan ook zelf aan de slag met het blussen van een vlam in de pan. De kazerne wordt niet opengesteld voor een rondleiding of het bekijken van onze voertuigen. Dat kan natuurlijk wel op onze open dagen. De data daarvoor zijn te vinden op www.brandweer.nl/haaglanden.

Praktisch
Op 18 mei zijn er wegwerkzaamheden aan de Dedemsvaartweg voor de kazerne. Daarom raden wij u aan om te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Voor minder validen is er een beperkte parkeermogelijkheid op het terrein van de brandweer.

Nadere informatie over dit bericht

Naam woordvoerder: Team Communicatie
Telefoon: 088-8868060
 
Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staat de VRH paraat voor de veiligheid van de burgers.
Brandweer Haaglanden, de MKA (Meldkamer Ambulancezorg)  en GHOR  werken multidisciplinair samen met de negen gemeenten uit de regio: niet alleen om samen op te kunnen treden als het nodig is, maar ook om samen de voorbereidingen te treffen om rampen of grote incidenten te voorkomen én te bestrijden.

Delen