Beroepscollega's gezocht!

  • groningen
  • 09 maart 2021

Onze wervingscampagne voor beroeps is gestart. Het doel is om in september negen nieuwe collega's te kunnen verwelkomen.

Op dit moment hebben we ongeveer 90 beroeps in de stad Groningen. Zij werken in 24-uurs diensten, in drie ploegen, op twee kazernes in de stad Groningen (Sontweg en Vinkhuizen). Door natuurlijk verloop stoppen collega's uit de beroepsploegen, daarom zoeken we nieuwe collega's.

Word jij één van ons?

Wij zoeken enthousiaste mannen en vrouwen die willen werken aan de veiligheid in Groningen. Die samen willen werken in een hecht team. Teamplayers met passie voor het vak en die altijd willen blijven leren om beter te worden. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een zwemdiploma, omdat de mensen die nieuw binnenkomen opgeleid worden tot duiker. Ook mensen zonder brandweerervaring zijn welkom, want wij verzorgen jouw opleiding.
Word jij één van ons? Meer informatie of als je wilt kijken of je aan de eerste voorwaarden voldoet doe hier de test.

Meer informatie
De campagne loopt tot begin april. Geïnteresseerd? Meld je aan. Je schrijft je eerst in voor één van de informatiewebinars en daarna start jouw sollicitatieprocedure. Deze bestaat uit verschillende onderdelen, zoals gesprekken, fysieke testen, een outdoor-programma en keuringen. Per 1 september komen de nieuwe mensen in dienst bij brandweer Groningen.

 

Delen