Vragen over koolmonoxide? Kom 22 februari langs Praxis Winsum

  • Winsum
  • 20 februari 2020

Wil jij meer weten over de gevaren van koolmonoxide (CO) en wat de juiste plek is om jouw CO-melder te plaatsen? Kom dan zaterdag 22 februari langs bij @PraxisWinsum. Daar staat onze collega Arno Schreuder van 09.15 tot 16.00 uur om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. 

Dat goede voorlichting nodig is, blijkt uit het recente onderzoek van de Brandwonden Stichting Nederland en Brandweer Nederland. Wil je hier alvast meer over weten en in aanmerking komen van een van de 5 te verloten CO-melders? Kijk dan op deze pagina over misstanden.  

Over Arno:

Al 16 jaar Toezichthouder bij Brandweer Groningen. Naast het controleren van bouwwerken en evenementen op brandveiligheidseisen geeft hij met veel enthousiasme voorlichting en advies. Niet alleen bij bedrijven, verenigingen en scholen, ook aan groepen mensen. En dat is waardevol, want mensen kunnen vaak zelf veel doen om de kans op brand te verkleinen en voorkomen dat ze slachtoffer worden.   

...samen helpen we de misverstanden over koolmonoxide en het plaatsen van een CO-melder uit de wereld. Voorkom CO-vergiftiging, neem geen risico!

  • Arno Schreuder Arno Schreuder

Delen