Jeugdbrandweer Westerkwartier zoekt jeugdleider

  • Niebert
  • 24 oktober 2017

Jeugdbrandweer Westerkwartier zoekt jeugdleiders. Vind je het leuk om jongens en meiden van 11 t/m 18 jaar te motiveren en te enthousiasmeren? En heb je repressieve kennis en ervaring? Meld je dan aan.

Jeugdbrandweer Westerkwartier bestaat uit twee groepen van elk acht personen. De aspiranten (15-18 jaar) oefenen elke woensdagavond, de junioren (11-15 jaar) oefenen elke donderdagavond. De oefeningen vinden plaats rondom de kazerne van de Bosbrandweer in Niebert of in de directe omgeving van Niebert. Elke avond zijn twee jeugdleiders verantwoordelijk voor het begeleiden van de oefenavond. Gemiddeld ben je ongeveer één keer per twee weken jeugdleider op een oefenavond. Op de oefenavonden komen zowel theorie als praktijk aan bod. Van de jeugdleiders wordt verder verwacht dat ze ondersteunen bij andere activiteiten waar de jeugdbrandweer aan deelneemt. Dit kan bijvoorbeeld een open dag op een post in het cluster Westerkwartier zijn of een kindermiddag op Koningsdag.

Mocht je interesse hebben om jeugdleider bij Jeugdbrandweer Westerkwartier te worden, dan kun je dit aangeven via de mail: westerkwartier@vrgroningen.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Paul Dekker (hoofdjeugdleider) op 06-46517265.

Delen