Boekpresentatie Piet Stuive in kazerne Wehe-den Hoorn

  • Wehe-den Hoorn
  • 23 juni 2017

Op donderdagavond 22 juni presenteerde Piet Stuive zijn boek ‘spoed en tegenspoed’ in de brandweerkazerne in Wehe-den Hoorn. Een bijzondere verhalenbundel over gebeurtenissen in zijn leven als hulpverlener.

Bijzondere band met de brandweer
Al jarenlang werken Piet en de brandweermensen uit Wehe-den Hoorn nauw samen met oefeningen. Dit werd nog hechter nadat Piet in 2011 op weg naar een 112-melding met de ambulance een ernstig ongeluk krijgt (vlakbij de brandweerkazerne) dat hem bijna zijn leven kost. De ploeg uit Wehe-den Hoorn is er al eerste bij en haalt Piet uit de auto. Waarna hij met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. 

Piet is de ploeg hier nog steeds erg dankbaar voor. Vandaar dat hij de boekpresentatie graag bij de brandweer wilde geven in het bijzijn van onder andere zijn familie, collega’s van de ambulancedienst en de brandweer. De ploeg ontving van Piet een gesigneerd exemplaar.

Spoed en tegenspoed
In het boek zijn verhalen opgenomen uit de tijd dat Piet werkzaam was als hulpverlener. Met zijn boek wil hij een belangrijke boodschap uitdragen: heb respect voor hulpverleners.

Delen