post-Scheemda.jpg

Scheemda

Welkom!

Scheemda is één van de 39 brandweerkazernes in de provincie Groningen. In Scheemda zijn 18 vrijwilligers actief om de brandveiligheid van de inwoners te vergroten. 

Vrijwilliger worden?
Wij zijn op zoek naar versterking voor onze post in Scheemda. We zoeken in het bijzonder personen die ook overdag beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat je in (de buurt van) Scheemda werkt. Klaar staan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. 24/7 klaar staan met jouw collega's in de ploeg. 

Op deze pagina staat meer informatie over vrijwilliger worden bij ons. Spreekt teamwerk, kameraadschap en mensenwerk je aan en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zou het werken als vrijwilliger bij de brandweer heel goed bij je kunnen passen. Neem dan contact met ons op.

Kom langs op onze open dag 12 oktober! 

Op 12 oktober openen wij onze deuren voor jong en oud tijdens onze open dag. Er is vanalles te doen, zien en beleven. Klik hier om het nieuwsbericht over de open dag te lezen.

 

Scheemda
Zwaagsterweg 2e
9679 BH Scheemda

Feiten en cijfers

Teamleider: Marjolein Vogel
Ploegchef: 
Aantal vrijwilligers: 18

Stand van zaken per 1-4-2019

De totale aantallen kunnen enigszins afwijken omdat sommige vrijwilligers meedraaien in meerdere ploegen.

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen