Loppersum

Welkom!

Loppersum is één van de 39 brandweerkazernes in de provincie Groningen. In Loppersum zijn 15 vrijwilligers actief om de brandveiligheid van de inwoners te vergroten. 

Vrijwilliger worden?

 

Klaar staan voor je buren en voor de gemeenschap waarin je leeft, dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat! Past dat bij jou? Wij zoeken nieuwe vrijwilligers. In het bijzonder vrijwilligers die overdag in Loppersum zijn. Bijvoorbeeld omdat je daar werkt. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

 

We zoeken niet alleen vrijwilligers voor onze post in Loppersum, maar ook in Middelstum. Klik op deze link voor de webpagina van Loppersum.

Loppersum
Pomonaweg 3
9919 HS Loppersum

Feiten en cijfers

Commandant: Tjerk Elzinga
Ploegchef: Robert Niehuis
Aantal vrijwilligers: 15

Stand van zaken per 1-5-2018 

De totale aantallen kunnen enigszins afwijken omdat sommige vrijwilligers meedraaien in meerdere ploegen.

Vrijwilliger worden?


Klaar staan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. 24/7 klaar staan met jouw collega's in de ploeg.

Spreekt teamwerk, kameraadschap en mensenwerk je aan en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zou het werken als vrijwilliger bij de brandweer heel goed bij je kunnen passen. Neem dan contact met ons op.

Contact

Bezoekadres:
Sontweg 10, 9723 AT Groningen

Postadres:
Postbus 66, 9700 AB Groningen

Mailadres:
info@vrgroningen.nl

Telefoonnummer:
088 162 5000

Persvoorlichting:
Incident gerelateerd: 088 044 2665
Overige persvragen:  088 162 5050


 

Andere brandweerlocaties in de buurt

Wij gebruiken cookies