Brandweerwedstrijden in Hoogezand-Sappemeer op 20 mei

  • Hoogezand-Sappemeer
  • 19 mei 2017

Aankomende zaterdag vinden de brandweerwedstrijden (1e gewestelijke ronde) in Hoogezand-Sappemeer plaats. Dan strijden acht blusploegen uit de drie noordelijke provincies om de te verdelen prijzen. De prijsuitreiking vindt plaats in het gebouw van de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen Hoogezand-Sappemeer.

Organisatie
De vaardigheidstoetsen in 2017 worden onder supervisie van het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité Groningen en in samenwerking met de medewerkers van post Hoogezand gehouden. Er is weer een mooi scenario op een geheime locatie uitgedacht.

Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:

Een bezoek brengen?
Wil je de brandweerwedstrijden bezoeken of je team aanmoedigen? Meld je dan op de dag zelf bij de brandweerkazerne in Hoogezand (Rembrandtlaan 8).

Onze ploegen ook elders in de (wedstrijd)baan
Naast deze wedstrijdbaan in onze provincie waar al 2 ploegen uit onze regio aan mee doen (Scheemda en Winschoten) zijn er nog meer ploegen die op 20 mei meestrijden. Zo mogen de ploegen van Vlagtwedde en Appingedam de 1e gewestelijke ronde spelen in Kollum en Hoogezand speelt de 1e ronde gewestelijk op de 112 baan in Hardenberg.

Delen