Groningen

Brandweer Loppersum zoekt collega's

Help jij ons helpen?

Wil jij wat betekenen in en voor jouw omgeving? En woon je in Eenum, Loppersum of Zeerijp? Wij zoeken nuchtere en praktische collega’s, zowel mannen als vrouwen, die onderdeel willen uitmaken van een hecht team. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of parttime of fulltime in loondienst werkt: we kunnen je hulp goed gebruiken. Want hulp verlenen doen we samen!

Geen brandweerervaring? Geen probleem, wij verzorgen jouw opleiding.

Ploegchef Harmen Kuijer

Brandweer Loppersum bestaat uit een hechte ploeg van 17 mensen met allemaal een verschillende achtergrond. Eén keer in de twee weken oefenen we met elkaar op maandagavond. Samen staan we 24/7 klaar om in en rond Loppersum hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook veel voldoening om samen met je team een klus te klaren. Je gaat aan de slag in een enthousiast team en bent over een tijdje heel wat onvergetelijke ervaringen rijker! Uiteraard ontvang je een passende vergoeding (een vaste en een flexibele vergoeding).

Kom naar de informatiebijeenkomst

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 6 december om 20.00 uur of op donderdag 9 december om 20.00 uur op onze kazerne aan de Pomonaweg 3 in Loppersum. We vertellen je graag meer over het werk van brandweervrijwilliger.

Meld je hiervoor aan via dit formulier. Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie.

Lees de verhalen van onze vrijwilligers

Wil je weten hoe anderen het werken als brandweervrijwilliger ervaren? Lees dan de verhalen van Tina, Thiemo, Luuk, Jolene, Jarno en Esther. Zij zijn, naast het moederschap, een baan of studie, actief bij de brandweer in onze provincie. Omdat ze iets willen iets betekenen in en voor hun omgeving.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ploegchef Harmen Kuijer via 06-30 56 42 98.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box