Groningen

Brandweer Leek zoekt collega´s

Help jij ons helpen?

Wil jij wat betekenen in en voor jouw omgeving? En woon je in Leek, Nietap of Tolbert? Wij zoeken nuchtere en praktische collega’s, zowel mannen als vrouwen, die onderdeel willen uitmaken van een hecht team. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of parttime of fulltime in loondienst werkt: we kunnen je hulp goed gebruiken. Want hulp verlenen doen we samen!

Heb je geen brandweerervaring? Geen probleem, wij verzorgen jouw opleiding.

Brandweer Leek bestaat uit een hechte ploeg van 21 mensen met allemaal een verschillende achtergrond. Eén keer in de twee weken oefenen we met elkaar op dinsdagavond. Samen staan we 24/7 klaar om in en rond Leek hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook veel voldoening om samen met je team een klus te klaren. Je gaat aan de slag in een hecht team en bent over een tijdje heel wat onvergetelijke ervaringen rijker! Uiteraard ontvang je een passende vergoeding (een vaste en een flexibele vergoeding).

Kom naar de informatiebijeenkomst

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 28 september vanaf 19.30 uur of op zaterdag 2 oktober vanaf 10.00 uur in onze kazerne aan de Tolberterstraat 74 in Leek. We vertellen je graag meer over het werk van brandweervrijwilliger.

Meld je hiervoor aan via noordwest@vrgroningen.nl. Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie.

Lees de ervaringsverhalen

Wil je weten hoe anderen het werken als brandweervrijwilliger ervaren? Lees dan de verhalen van Tina, Thiemo, Luuk, Jolene, Jarno en Esther. Zij zijn, naast het moederschap, een baan of studie, actief bij de brandweer in onze provincie. Omdat ze iets willen iets betekenen in en voor hun omgeving.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ploegchef Erik Huisman via 06 – 51 20 63 84.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box