Teamleider Operationele Voorbereiding

Wij zoeken een verbinder die inspireert en creëert, met een visie op data en informatie gestuurd werken.

Wie ben jij?
Als teamleider ben je een verbindende en krachtige persoonlijkheid met oog voor proces, structuur, detail, mens én resultaat. Om deze fulltime rol succesvol en met werkplezier te kunnen vervullen, ben je empathisch en beschik je over een goede luistervaardigheid.

Je krijgt energie van het door ontwikkelen van een deels nieuw gevormd team door de medewerkers die je aanstuurt te ondersteunen en te motiveren. Je bent een verbinder en weet de hoofdlijnen te bewaken. Je bent in staat mensen, hun vakmanschap en het primaire proces centraal te stellen. Je kent het belang van politiek-bestuurlijke sensitiviteit, maatschappelijke verhoudingen en ontwikkelingen en weet hier goed in mee te bewegen.

Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden op academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Repressieve inzetbaarheid als AGS of (H)OvD is een pre.

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat dertien brandweerposten in zeven gemeenten.

Brandweer Gooi en Vechtstreek richt het team Operationele Voorbereiding opnieuw in samen met Brandweer Flevoland. Het team in oprichting bestaat uit de onderdelen Expertise, Planvorming, Operationele Informatievoorziening en de Meldkamer.

Wat ga jij doen?
De ambitie van het team is een knooppunt in te richten waar landelijke en regionale ontwikkelingen samenkomen en worden omgezet in beleid, het operationele brandweeroptreden voor te bereiden op gelijke wijze voor 2 regio’s en de operationele informatievoorziening verder te ontwikkelen (technisch, functioneel en door het inrichten van een informatieknooppunt).

Je bent integraal verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt functioneren van alle medewerkers binnen de verschillende disciplines van je team. Je bouwt mee aan de verdere ontwikkeling van het team Operationele Voorbereiding voor Brandweer Gooi en Vechtstreek en Brandweer Flevoland.
Je werkt hierin nauw samen met collega- teamleiders en leidinggevenden van ondersteunende afdelingen.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een tijdelijke aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal 5.872,00 bruto per maand (schaal 12, salarispeil van 1 oktober 2020), op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling bij aanstelling vindt plaats in de aanloopschaal 11A en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij onder andere een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. Je bouwt pensioen op bij het ABP. Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 25 januari 2021 in via deze link. We werven tegelijkertijd in- en extern. Het team Operationele Voorbereiding wordt actief voor zowel Brandweer Gooi en Vechtstreek als Brandweer Flevoland; in de sollicitatiecommissie nemen collega’s uit beide regio’s deel.

Voor meer informatie over de functie:
Erik Ferrari, Plv. Directeur Brandweerzorg
06
83 21 20 46
Erik.ferrari@brandweergooivecht.nl.

Voor meer vragen over de procedure:
Yvonne Schipper, Adviseur O & HR
Yvonne.schipper@brandweergooivecht.nl

Procedure
Gesprekken vinden plaats op 12 februari 2021. Een assessment maakt deel uit het selectieproces, deze vind plaats in week 8. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Post Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555

Delen