Specialist Vakbekwaam Blijven

Wij zoeken een communicatief sterke innovator en projectleider

Specialist Vakbekwaam Blijven (fulltime)

Iemand met een visie op het leren van morgen

Wie zoeken we?
Het werkveld vakbekwaamheid is in ontwikkeling. Traditionele leeractiviteiten veranderen, worden aangevuld of vernieuwd met andere (digitale) leervormen, zoals blended learning. De Specialist Vakbekwaam Blijven verricht in teamverband werkzaamheden op het gebied van advisering en beleidsondersteuning, complexere vakspecialistische activiteiten en project- en procesmanagement. Je werkt samen met medewerkers van binnen en buiten het team, zowel uit Gooi en Vechtstreek als uit Flevoland. Ook sluit je frequent aan bij verschillende projecten in de organisatie.

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we nauw samenwerken met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek
werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat dertien brandweerposten in zeven gemeenten.

Wie ben jij?
Wij zoeken een stevige persoonlijkheid die als professional samen met het team zorgt voor een doorontwikkeling en innovatie van vakbekwaamheid. Je bent een flexibele en goede organisator die gemakkelijk communiceert met verschillende doelgroepen en van A tot Z projecten tot resultaat brengt.
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, het diploma specialist opleiden en oefenen en minimaal 3 jaar relevante ervaring. Je hebt ervaring met en vakinhoudelijke kennis van het repressieve werk-veld en inzicht in de repressieve context. Je bent bij voorkeur repressief inzetbaar.

Wat ga jij doen?
Je draagt zorg voor het (door-)ontwikkelen, evalueren, beoordelen en verbeteren van de inhoud, effectiviteit en kwaliteit van trainingen, oefeningen en bijscholingsactiviteiten. Je inventariseert oefen- en bijscholingsbehoeften. Je ontwikkelt, organiseert, leidt en evalueert oefeningen en bijscholingsactiviteiten. Je geeft leiding aan grootschalige oefeningen en treedt op als oefenleider bij veldoefeningen vanaf pelotonsniveau. Je bent een belangrijke ‘sparringpartner’ voor de medewerkers Vakbekwaam Blijven van het team.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we een salaris in schaal 9 (maximaal € 4008,00 bruto per maand, aanloopschaal 8, salarispeil van 1 juli 2020) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij onder andere een reiskosten-vergoeding woon-werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. Thuiswerken is bespreekbaar. Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je hoofdstandplaats is Naarden.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur je motivatie en CV voor 01 augustus 2020 via deze link. We werven in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

PROCEDURE
Gesprekken vinden plaats op donderdag 13 augustus 2020.
Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de functie:
Jeroen van Opstal, Clusterhoofd Vakbekwaamheid
06 – 22 52 95 49
Jeroen.vanopstal@brandweergooivecht.nl.

Voor meer vragen over de procedure:
Thijs Jan Janssen, HR adviseur
06 – 30 73 64 80
thijs-jan.janssen@brandweergooivecht.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Post Naarden
Energiestraat 15a
1411 AP Naarden
035-6885555

Delen