Senior Medewerker Risicobeheersing

Wij zoeken een betrokken en inspirerende Senior Medewerker Risicobeheersing (fulltime) die de werkzaamheden van team Risicobeheersing coördineert.

Wie ben jij?
Als Senior Medewerker Risicobeheersing draag je zelfstandig zorg voor de uitvoering van het werk van het team Risicobeheersing en het behalen van geplande resultaten. Je hebt oog voor de individuele medewerkers en het team, signaleert knelpunten en pakt deze daadkrachtig op. Je betrekt en inspireert je collega’s bij de veranderingen die op ons afkomen. En zoekt ook buiten het team Risico-beheersing naar verbinding en samenwerking. Je hebt een HBO-opleiding voltooid en kennis van brandpreventie, bij voorkeur als specialist brandpreventie, aangevuld met FSE. Ervaring in leidinggeven is een pre.

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan de medewerkers/specialisten van Risicobeheersing die adviseren en toezicht houden op brandveiligheid (bouwen en gebruik) en evenementen. Je stuurt ze aan op de planning, uitvoering, kwaliteitsbewaking en ontwikkeling van processen en producten. Bent sparringpartner voor je naaste collega’s en het Hoofd Risicobeheersing. Een vraagbaak bij inhoudelijk complexe vraagstukken. Je draagt actief bij aan beleidsontwikkeling. Faciliteert en bewaakt de verbinding tussen de teams Risicobeheersing van Gooi en Vechtstreek, die van Flevoland en andere afdelingen. Ook zet je je in voor goede afstemming en samenwerking met gemeenten.

Onze kerntaak is het voorkomen, beperken en blussen van branden. Als Senior Medewerker Risicobeheersing lever je hier bij voorkeur een bijdrage aan door in de organisatie een operationele rol te vervullen. Ben je hiervoor niet opgeleid, dan faciliteren wij dat.

Wie zijn wij
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een professionele organisatie met een informele werksfeer. We maken deel uit van Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek. Hierin werken we samen met de regionale geneeskundige hulpverlenings-organisatie (GHOR), de Politie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim 500 mensen. Het korps omvat 12 brandweerposten in 7 gemeenten. We werken nauw samen met Brandweer Flevoland, binnen het taakveld Risicobeheersing, bijv. waar het gaat om de Omgevingswet en Brandveilig leven.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een salaris in schaal 10 (maximaal € 4.406,- bruto per maand, aanloopschaal 9) voor een 36-urige werk-week. Ook ontvang je 17,45% van je brutosalaris als Individueel Keuze Budget. Naar eigen inzicht in te zetten voor bijv. extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 100% bij reizen met OV.
Collectiviteitskorting bij verzekeringen. Je bouwt pensioen op bij het ABP. Deels vanuit huis werken is bespreekbaar. Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar en uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden. Je hoofdstandplaats is Bussum.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 12 januari 2020 via deze link. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

PROCEDURE:
Gesprekken vinden plaats op woensdag 22 januari 2020. Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie over de functie: Hildemarie Schippers,
Hoofd Risicobeheersing Flevoland en Gooi en Vechtstreek, 06 – 225 410 83
hildemarie.schippers@brandweergooivecht.nl

Voor meer vragen over de procedure: Thijs Jan Janssen, HR adviseur 06 – 307 364 80
thijs-jan.janssen@brandweergooivecht.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Post Bussum
Brinklaan 140
1404 GW Bussum
035-6885555

Delen