Postcoördinator Muiden

Brandweer Gooi en Vechtstreek, onderdeel van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, is een professionele en dynamische organisatie waarbinnen veel verschillende disciplines werkzaam zijn en met elkaar samenwerken. De brandweer ziet, samen met andere hulpdiensten, toe op de veiligheid van alle inwoners van onze regio door onze kennis in te zetten voor minder branden, minder schade, minder slachtoffers.

Post Muiden
Post Muiden bestaat uit circa 16 vrijwilligers en heeft als specialisme een brandweer hulp boot. Tevens doet de post enthousiast en gedreven mee aan wedstrijden in meerdere klassen georganiseerd door het ABWC. De wekelijkse oefenavond is op woensdag van 19.30-21.30 uur

Inhoud functie
De Postcoördinator is functioneel leidinggevende en fungeert als 1e aanspreekpunt voor de vrijwilligers van de post en het Clusterhoofd m.b.t. de dagelijkse gang van zaken en heeft een rol bij de werving en selectie van vrijwilligers ten behoeve van de post. De Postcoördinator is voorzitter van het kaderoverleg van de post, voert jaargesprekken met de bevelvoerders, zorgt voor de roosters en is de schakel tussen de organisatie en leden van de post. Tevens onderhoudt de Postcoördinator contacten met het bestuur van de personeelsvereniging. Daarnaast draagt de Postcoördinator bij aan innovatie en brandveilig leven. De Postcoördinator legt verantwoording af aan het Clusterhoofd.

Vereiste competenties

  • Samenwerken
  • Organiseren
  • Daadkracht
  • Effectief communiceren

MBO niveau 4 inclusief 2 jaar ervaring, aanvullend meer dan vier jaar relevante ervaring en/of opleiding, alsmede bekend met het werken met vrijwilligers.

Salaris
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 750,- bruto per maand (schaal 8) op basis van een 8-urige werkweek, exclusief Individueel Keuze Budget (voorheen o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Informatie en sollicitatie
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Joop Huizing, Hoofd vrijwilligers, M: 06-51203742.

Sollicitaties, voorzien van een actuele CV en motivatie, kun je vóór 17 februari 2018 per mail richten aan vacatures@brandweergooivecht.nl, onder vermelding van het vacaturenummer.

Let op:

  • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.
  • Bij gelijke geschiktheid van kandidaten gaat de voorkeur uit naar degene die repressief inzetbaar kan zijn als bevelvoerder.
Muiden
Weesperweg 2b
1398 XD Muiden
035-6885555
Wij gebruiken cookies