Medewerker Roosterplanning

Ben jij een enthousiaste, inspirerende teamplayer met ervaring in roosterplanning?
Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen (Ghor), de politie, het Openbaar ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat 13 brandweerposten in 7 gemeenten.

De afdeling Brandweerzorg
De afdeling Brandweerzorg regelt alles wat te maken heeft met het primaire proces van de brandweer. Denk hierbij aan risicobeheersing, de technische dienst, vakbekwaamheid, preparatie en incidentbestrijding. Het planbureau valt hier ook onder. Wegens het vertrek van één van de collega’s zoeken wij een enthousiaste roosterplanner.

Wat ga je doen?
Roosterplanning binnen Brandweer Gooi en Vechtstreek is veelzijdig en uitdagend. Samen met je college-planner ben je verantwoordelijk voor de integrale personele planning in een sluitend rooster, en je zorgt voor de uitvoering van alle werkzaamheden die met die planning te maken hebben. Je vertaalt inzetplannen naar een brede roosterplanning voor de repressieve medewerkers. Je zorgt voor de personele invulling van het perioderooster op basis van het jaarrooster en je stelt het jaarlijkse vakantierooster op. Je houdt hierbij rekening met wet en regelgeving, repressieve taken en specialismen. Je adviseert, signaleert en acteert pro-actief op relevante veranderingen op je vakgebied. Je draagt verder bij aan innovatie en brandveilig leven.

Wie ben jij?
Als medewerker Roosterplanning krijg je veel verantwoordelijkheid en we stellen dan ook zo onze eisen. Je hebt minimaal MBO4-werk- en denkniveau en je beschikt over relevante werkervaring. Je bent iemand die begrijpt dat processen bij de brandweer complex kunnen zijn en je kent de relevante rechtspositionele regelgeving. Als planner kijk je met een brede blik naar de repressieve bezetting, je maakt verbinding en je zoekt samenwerking met je collega’s om samen resultaat te bereiken. Je weet hoe je draagvlak kunt creëren en je denkt in oplossingen – je snapt dat dit nodig is als het gaat om de ingewikkelde puzzel die roosterplanning nu eenmaal is.  Eigenaarschap, accuratesse, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en tact zijn je op het lijf geschreven. Je bent sparringpartner voor je collega’s en leidinggevenden, communicatief sterk, kritisch, flexibel en veerkrachtig. Door je frisse blik op zaken en je creativiteit weet je mensen te inspireren en te overtuigen. Je wordt enthousiast van uitdagingen en persoonlijke ontwikkelkansen.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een klein team, als spin in het web. We nemen elkaar serieus, maar we houden ook van een gezond gevoel voor humor.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding bieden we een salaris in schaal 8 (maximaal € 3.376 bruto per maand, aanloopschaal 7) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief Individueel Keuze Budget (o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk 31 augustus 2018 in via HR Office. Als je meer informatie wilt hebben over de functie, neem dan contact op met Annemieke Bloemendaal, clusterhoofd Preparatie & Incidentbestrijding en Vakbekwaamheid of met Jort de Graaf, Medewerker Roosterplanner, telefoon (035)-6885555. 

We werven tegelijkertijd intern en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten of kandidaten die ook repressief ingezet kunnen worden de voorkeur.
Een competentietest kan deel uitmaken van het selectieproces.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 18 september.

 

 

 

Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555
Wij gebruiken cookies