Medewerker Receptie

Medewerker Receptie
(12 uur per week)

Wie zoeken wij?
Een representatieve Medewerker Receptie die in teamverband maar ook zelfstandig kan werken met een flexibele (werk)houding.

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat 13 brandweerposten in 7 gemeenten.
Team Facilitaire Zaken is één van de afdelingen binnen Bedrijfsvoering en zet zich breed in binnen de organisatie. Er is een sterke link en verbinding met Brandweerzorg. Binnen het team Facilitaire Zaken zijn we op zoek naar een flexibele nieuwe medewerker voor de receptie.

Wat ga je doen?
De werkplek van de Medewerker Receptie is gesitueerd aan de balie in de entree van ons regiokantoor in Hilversum. Naast het beantwoorden en doorverbinden van telefoontjes, ontvang je gasten en leveranciers. Je beheert aanvragen voor onze vergaderfaciliteiten en het wagenpark.
Vanwege het vertrek van één van de receptionistes is er vacatureruimte van 12 uur per week ontstaan. Wij vragen van onze receptionistes naast klantvriendelijkheid een flexibele instelling in de uitvoering van de diverse facilitaire werkzaamheden als ook in de invulling van de werktijden.

De receptie is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 en op de vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur. Continuïteit in de bezetting is ons uitgangspunt, daarom zoeken wij een medewerker die in principe beschikbaar is op woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend. Daarnaast vragen wij om flexibele inzetbaarheid op andere uren en (mid)dagen om in onderlinge afstemming continuïteit in de bezetting te helpen waarborgen. Deze flexibele instelling en mogelijkheden zijn een belangrijke factor.

Wat bieden wij?
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 866,33 maand (schaal 5, salarispeil van 1 januari 2018), op basis van een 12-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij onder andere een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. 

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 20 april 2019 in via deze link.

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Bert Koopmanschap, Teamleider Facilitaire Zaken, telefoonnummer 035-6885555, Bert.koopmanschap@brandweergooivecht.nl

 

We werven tegelijkertijd in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

 

 

 

Delen