Managementassistent Veiligheidsbureau

Ben jij een accurate en zelfstandige collega, beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week?
Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Het Veiligheidsbureau is het platform waarin de brandweer, GHOR, bevolkingszorg en politie samenwerken om goed voorbereid te zijn op rampen en crises en daarmee de veiligheid voor de mensen en bedrijven in de regio te verbeteren. Binnen het veiligheidsbureau worden multidisciplinair werkzaamheden uitgevoerd: het in kaart brengen en verminderen van risico’s en het in standhouden van een parate en vakbekwame crisisorganisatie. Dit doen we in samenwerking met onze partners, zoals defensie, het OM, waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en nutsbedrijven.

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor het Veiligheidsbureau en je ondersteunt met name het hoofd Veiligheidsbureau en de procesmanagers in hun agendabeheer. Je hebt daarin een afschermende rol.

Je fungeert als officemanager en bereidt vergaderingen voor, organiseert bijeenkomsten en de verslaglegging ervan. Je archiveert documenten en verstrekt inlichtingen over lopende zaken Ook draag je bij aan de planning & control-cyclus.

Een groot incident in de regio wordt gecoördineerd vanuit het Regionaal Crisiscentrum (RCC). Jij zorgt dat de faciliteiten van het RCC op orde zijn, zodat het snel operationeel kan zijn. Je representeert het Veiligheidsbureau in je contacten naar buiten. In voorkomende gevallen optreden als projectsecretaris.

Wie ben jij?
Een dienstverlenende, accurate en zelfstandige collega die beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per week. Het kan voorkomen dat de werkzaamheden uitlopen of incidenteel in de avonduren of het weekend plaatsvinden. Deze tijd wordt dan gecompenseerd op de reguliere dagen. 

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een klein team, als spin in het web.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding bieden we een salaris in schaal 7 (maximaal € 2.986,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief Individueel Keuze Budget (o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor twee jaar. Je standplaats is het Veiligheidsbureau in het centrum van Hilversum. 

Wil jij onze nieuwe collega worden? 
Stuur dan je motivatiebrief en cv tot uiterlijk 27 september 2018 in via HR Office. Als je meer informatie wilt hebben over de functie, neem dan contact op met Pieter Benschop, Hoofd Veiligheidsbureau, telefoon 06-50640824.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555
Wij gebruiken cookies