Informatieadviseur

Wie zoeken we?

Wij zoeken een adviseur die de verbinding legt tussen de business en ICT en helpt de wensen van de afdelingen op het gebied van informatievoorziening te realiseren binnen de kaders van ons informatiebeleid. Jij bent het aanspreekpunt in de regio's Gooi en Vechtstreek én Flevoland van de bedrijfsvoering (koude organisatie) met kennis van en/of affiniteit met datamanagement en data-analyse. Je helpt de informatievoorziening naar een hoger niveau te brengen door middel van implementatie van informatievoorzieningen en projectmanagement van multidisciplinaire (informatie-) projecten.

Wie zijn wij?

Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat dertien brandweerposten in zeven gemeenten.

Het team I&A werkt voor de veiligheidsregio van Gooi en Vechtstreek en Flevoland, je gaat dus ook in beide regio's aan de slag. Functioneel (qua formatie) zijn er twee 'teams' die, in het kader van de Samenwerking OvereenKomst (SOK) uitvoerend als één team werken.

Wie ben jij?

Jij bent een krachtig en (organisatie) sensitief persoon die de behoefte van de organisatie kan vertalen, gevoeligheden kan signaleren en bijdraagt aan oplossingsrichtingen. Je weet mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Je bent gewend om in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving met tegenstrijdige belangen te werken. Met een proactieve houding signaleer je behoeften en vertaalt dit naar concrete acties. Je hebt een analytisch inzicht en vindt het fijn om zelfstandig, maar zeker ook in teamverband te werken.

Jouw werk- en denkniveau is van het niveau dat je kennis hebt van alle facetten van informatiemanagement. Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, richting Informatiedienstverlening en -Management (IDM), Business IT & Management, Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar en minstens twee jaar relevante werkervaring als projectleider en adviseur binnen het vakgebied van informatiemanagement. Het is een pré als dit binnen bedrijfsvoering en/of datamanagement is geweest.

Vertrouwd zijn met het veiligheidsdomein in algemene zin en specifiek de brandweerorganisatie is eveneens een pré. Je bent nieuwsgierig, leert de organisatie daarom snel kennen en ziet verbanden. Hiermee ben je in staat om afdeling overstijgende oplossingen te bedenken en uit te voeren. Je bent in staat om flexibel met je gedragsstijl om te gaan of je invalshoek bij te stellen om het gewenste doel te bereiken. Je bent een klantgerichte adviseur die streeft naar win-win situaties en die informerend is over de eigen dienstverlening. Je kunt het gezamenlijke belang voor laten gaan voor je eigen belang.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een klein team. Afhankelijk van je ervaring en opleiding bieden we een salaris in schaal 10 (maximaal € 4.494,- bruto per maand, aanloopschaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij onder andere een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. Je bouwt pensioen op bij het ABP. Je hoofdstandplaats is

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur je motivatiebrief en cv voor 3 mei 2021 via deze link. We werven tegelijkertijd in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Procedure

Gesprekken vinden plaats op dinsdag 11 mei via Teams. Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces

Meer informatie 

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Debby Breems (Strategisch Informatieadviseur). Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 832 839 23 of stuur een e-mail naar debbie.breems@brandweergooivecht.nl.

Als je vragen hebt over de procedure, neem dan contact op met Thijs Jan Janssen (Adviseur Organisatieontwikkeling & HR). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-307 364 80 of stuur een mail naar thijs-jan.janssen@brandweergooivecht.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Post Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555

Delen