Informatieadviseur

We zoeken twee Informatieadviseurs: 

Eén adviseur met de focus op geo-informatie en het veiligheidsdomein. (fulltime)

En een adviseur met de focus op datamanagement en bedrijfsvoering. (fulltime)

Wie zoeken we?
Wij zoeken een adviseur die de verbinding legt tussen de business en ICT en helpt de wensen van de afdelingen op gebied van informatievoorziening te realiseren binnen de kaders van ons informatiebeleid. Jij bent in de van de warme organisatie van de regio's (Brandweerzorg en Veiligheidsbureau) met kennis en/van de veiligheidsregio met geo-informatie van de koude organisatie (bedrijfsvoering) met kennis en/van de organisatie met datamanagement/data-analyse. Je helpt de informatievoorziening naar een hoger niveau te brengen deur middel van implementatie van informatievoorzieningen en projectmanagement van multidisciplinaire (informatie-)projecten. 

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken kennis met de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek en we hebben een ontmoeting met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - vijf ruimhonderd mensen en het korps omvat 13 brandweerposten in 7 gemeenten.

Wie ben jij?
Jij bent een krachtig en (organisatie) sensitief persoon die de behoefte van de organisatie kan vertalen, gevoeligheden kan signaleren en bijdraagt aan oplossingsrichtingen. Je weet mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Je bent gebogen om in een complex politiek-bestuurlijke omgeving met tegenstrijdige belangen te werken. Met een proactieve houding signaleer je behoeften en vertaalt dit naar concrete acties. Je hebt een analytisch inzicht en vindt het fijn om zelfstandig, maar zeker ook in teamverband te werken. Jouw werk- en denkniveau is van het niveau dat je kennis hebt van alle facetten van informatiemanagement. Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, Informatiedienstverlening en -Management (IDM), Business IT & Management, Bedrijfskundige Informatica van vergelijkbaar en ten twee jaar relevante werker projectleider en adviseur het binnen vakgebied van management informatie. Vertrouwd zijn met het veiligheidsdomein in algemene zin en specifiek de brandweerorganisatie is een pré.

  • Je bent nieuwsgierig, leert de organisatie van snel kennen en zieten. Dit is de vraag in staat om afdeling overstijgende oplossingen te bedenken en uit te voeren.
  • Je bent in staat om flexibel met je gedragsstijl om te gaan van je invalshoek bij te stellen om het doel te bereiken.
  • Je bent een klantgericht adviseur die streeft naar win-win situaties en die informerend is over de eigen dienstverlening. Je kunt het gezamenlijke belang voor laten gaan voor je eigen belang.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een klein team. Afhankelijk van je ervaring en bieden we een salaris in schaal 10 (maximaal (€ 4.225,- bruto per maand, aanloop 9) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief Individueel Keuze Budget (o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkeringen). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een groot aantal. Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Meer informatie:
Wil je meer informatie over de neem functie dan contact op met Debbie Breems (Strategisch Informatieadviseur) via 06-832 839 23
Voor informatie over de procedure neem je contact op met Ad van der Lugt Adviseur (O&HR) via 06-120 814 62

Procedure
Gesprekken plaats op 25 januari (koude organisatie) en 28 januari (organisatie warme).
Een assessment kan van de procedure.

Woord jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 20 januari 2021 in via deze link. We werven in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Post Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555

Delen