Implementatiemanager

Het Cluster Preparatie en Incidentbestrijding is voor tijdelijke werkzaamheden op zoek naar een pragmatische

Implementatiemanager


Wie zoeken wij?

Voor de implementatie van een aantal reeds vastgestelde projecten zoeken wij een resultaatgerichte implementatiemanager met overtuigingskracht die de betrokken afdelingen weet te activeren en begeleiden.

Wie ben jij?

Je bent inhoudelijk goed bekend met het taakveld preparatie en incidentbestrijding en hebt ervaring met de implementatie van projecten. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en vindt het leuk om de betrokken afdelingen en medewerkers te motiveren om te komen tot resultaten. Je hebt kennis van projectmanagement. Doelgerichtheid en vooral praktische aansluiting zoeken bij de verschillende doelgroepen ga je niet uit de weg.

Wie zijn wij?

Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de
Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat 13 brandweerposten in 7 gemeenten. De afdeling Preparatie & Incidentbestrijding (P&I) is één van de taakvelden die vallen onder Brandweerzorg.

 Wat ga je doen?

Je opdracht is onderstaande projecten in samenwerking met de betreffende taakvelden en de repressieve werkvloer in de staande organisatie te implementeren binnen een periode die loopt tot uiterlijk 1 januari 2020. Deze projecten zijn reeds vastgesteld.

De projecten waar het om gaat zijn o.a.:

  • Van OGS naar IBGS
  • Incidentbestrijding op het water
  • Natuurbrandbestrijding
  • Logistiek en Ondersteuning
  • Grof en Extreem geweld
  • First Responder Brandweer

Wat bieden wij?

Wij bieden je een detacheringsmogelijkheid vanuit je huidige werkgever of een payroll constructie tot uiterlijk 1 januari 2020.

Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 23 mei 2019 in via deze link.

 

Delen