Communicatieadviseur (oud)

Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek (BGV) werken ruim 500 medewerkers: kantoorpersoneel, beroeps en vrijwilligers. De brandweer ziet toe op de (brand)veiligheid van alle inwoners van onze regio door onze kennis in te zetten voor minder branden, minder schade en minder slachtoffers.

Brandweer Gooi en Vechtstreek maakt onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, waarin brandweer, politie, GHOR en bevolkingszorg met elkaar samenwerken aan een veiligere samenleving. De veiligheidsregio omvat de gemeenten Blaricum, Gooise Meren (Bussum, Naarden en Muiden), Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren.

Binnen het team communicatie zijn we op zoek naar een:

Communicatieadviseur

Je werkt binnen een organisatie waar communicatie hoog op de agenda staat, omdat we dit zien als een belangrijke investering in de relatie met onze medewerkers, bestuurders, (keten)partners en burgers. Daarnaast draagt communicatie bij aan het realiseren van onze doelen.

Hierbij zoeken wij tijdelijk extra ondersteuning. Van jou wordt verwacht dat je bijdraagt aan de uitvoering en verdere ontwikkeling van het communicatiebeleid. Je bent een stevige adviseur die het belang van een goed communicatiebeleid op alle niveaus in de organisatie onder de aandacht brengt en leidinggevenden ondersteunt. Zowel als het gaat om de implementatie, uitvoering en evaluatie als bij de wijze waarop de BGV in- en extern communiceert.

Wat zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke adviseur die zich snel thuis voelt in een enerzijds operationele en anderzijds bestuurlijke omgeving. Je adviseert leidinggevenden over communicatie als onderdeel van beleidsprocessen en projecten en je geeft adviezen over communicatie in brede zin. Je hebt een sterke focus op online communicatie, staat de pers te woord en draagt actief bij aan het imago van de brandweer en de veiligheidsregio.

Jij hebt:

  • een HBO opleiding communicatie;
  • twee tot vier jaar relevante werkervaring als communicatieadviseur;
  • aantoonbare ervaring met de inzet van digitale en social media bij bedrijfscommunicatie;
  • bij voorkeur werkervaring in een gemeentelijke en/of veiligheidsorganisatie.

Jij beschikt over de volgende competenties:

  • Resultaatgericht en organisatietalent
  • Mondeling en schriftelijk communicatief sterk
  • Analytisch
  • Creatief en Initiatiefrijk

Wat bieden we?

Het bruto maandsalaris bedraagt totaal maximaal € 3.712,- (schaal 9) bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (opgenomen in IKB).

Sollicitatie
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de heer Thijs Jan Janssen, adviseur O&HR, tel. 06-30736480. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer Robin Macco, communicatieadviseur tel. 035-6885555.

Sollicitaties kun je vóór 28 april 2017 mailen naar vacatures@brandweergooivecht.nl onder vermelding van ‘vacature communicatieadviseur’.

Er wordt gelijktijdig intern (Brandweer Gooi en Vechtstreek en Brandweer Flevoland) en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Post Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555

Delen