Clusterhoofd Preparatie & Incidentbestrijding

Wie zoeken wij?

Als Clusterhoofd Preparatie en Incidentbestrijding sta je stevig in je schoenen: je bent kritisch, daadkrachtig en veerkrachtig. Je durft ruimte te geven, fouten te maken en kunt je als een kameleon aanpassen. Wij zoeken iemand die de integrale schakel is tussen strategie, beleid en uitvoering. Iemand die bekend is met het veiligheidsdomein in het algemeen en bij voorkeur specifiek met (de repressie bij) de brandweer. Iemand die over de grenzen van zijn/haar eigen werkveld heen durft te kijken en snapt dat strategie en operatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Iemand die actief de samenwerking zoekt en stimuleert, zowel binnen de afdeling als daarbuiten.

Wie zijn wij?

Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele werksfeer. We maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de Veiligheidsregio Flevoland, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie, het Openbaar Ministerie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken - als vrijwilliger en als beroeps - ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat 13 brandweerposten in 7 gemeenten.


Wie ben jij?

Je bent analytisch sterk, je vindt het leuk om in een team te werken en je weet mensen te motiveren en in beweging te brengen. Je kunt zelfstandig werk signaleren en oppakken en weet waar je ondersteuning in zet.

Je draagt waarneembaar bij aan collectief leiderschap binnen de organisatie en bent gericht op samenwerking. Je hebt een goed ontwikkeld reflecterend vermogen. Je hebt inhoudelijke affiniteit met het vakgebied.

Om deze rol succesvol en met veel werkplezier te kunnen vervullen, beschik je over een academisch werk- en denkniveau en heb je daarnaast ruime managementervaring

Wat ga je doen?

Als Clusterhoofd ben je verantwoordelijk voor beleidsimplementatie en -coördinatie op het gebied van de operationele voorbereiding van de repressie. Je bent hiërarchisch leidinggevende van de medewerkers op het vakgebied inclusief medewerkers 24-uursdienst. Je legt verantwoording af aan de Directeur Brandweerzorg.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we een salaris in schaal 12 (maximaal € 5.520,00 bruto per maand, aanloopschaal 11) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij onder andere een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken is bespreekbaar.

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 8 april 2019 in via deze link. 

 

We werven tegelijkertijd in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Delen