Bestuursadviseur

Wij zoeken een daadkrachtig, creatief, analytisch sterke

Bestuursadviseur (36 uur)

Wie zijn wij?
Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek is een samenwerkingsverband dat als doel heeft te zorgen voor een zo veilig mogelijke leef- en werkomgeving van de inwoners in de gemeenten Gooi en Vechtstreek. De veiligheidsregio werkt hierin intensief samen met Veiligheidsregio Flevoland.
Om kwetsbaarheid te verminderen en de kwaliteit te kunnen verbeteren, hebben de beide veiligheids-regio’s eind 2019 een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarbij de beide organisaties elkaar versterken en aanvullen op alle terreinen die het werkgebied van de veiligheidsregio raken.
De context van de omgeving is dynamisch, complex en veeleisend voor wat betreft de toenemende eisen van wet- en regelgeving. Voor onze organisatie die continue aan verandering onderhevig is zoeken wij naar een bestuursadviseur, in de wetenschap dat deze functie zich nog verder kan ontwikkelen.

Wie ben jij?
Je bent een verbindende persoonlijkheid met oog voor proces, structuur, detail én resultaat. Je beschikt over kennis en inzicht in organisatie en werkwijzen van gemeenten en kent het belang van politiek-bestuurlijke sensitiviteit. We vragen voldoende lenigheid en creativiteit in te doen wat nodig is. Je hebt uitstekende mondelinge, presentatie- en schriftelijke vaardigheden op WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de hierboven geschetste context.

Wat ga je doen?
Je verricht werkzaamheden op het gebied van multidisciplinaire ondersteuning van het Veiligheidsbestuur en de Veiligheidsdirectie. Verder geef je ondersteuning aan Multidisciplinaire Samenwerking en project- en procesmanagement.

Wat bieden wij?
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.756,00 per maand (schaal 12, salarispeil van 1 januari 2020), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij onder andere een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De aanstelling vind plaats in aanloopschaal 11A
(maximaal € 5.410,00). Je standplaats is Hilversum, maar je werkt voor en in zowel Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek als in Flevoland.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 11 mei 2020 in via deze link. We werven tegelijkertijd in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

PROCEDURE
Gesprekken vinden plaats op 20 mei 2020. Een assessment maakt deel uit van het selectieproces.

MEER INFORMATIE
Ad van der Lugt, Adviseur O&HR
Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek
035 – 688 55 55
M: 06-120 814 62
E: ad.vanderlugt@brandweergooivecht.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Post Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555

Delen