Beleidsmedewerker Planvorming en Incidentbestrijding

Iemand bij wie samenwerken voorop staat.

Wie ben jij?
Als fulltime beleidsmedewerker ben je nieuwsgierig, proactief en sta je stevig in je schoenen. Je weet mensen te motiveren en in beweging te brengen. Je vindt het leuk om in een team te werken en initieert ook buiten je eigen team actief de samenwerking. Je signaleert zelfstandig werkzaamheden, bent resultaatgericht en beschikt over voldoende kennis en kunde om een rol als project- of procescoördinator in te vullen. Je snapt dat strategie en operatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je bent bekend met het veiligheidsdomein in het algemeen en bij voorkeur specifiek met de brandweer. Om deze rol succesvol en met veel werkplezier te kunnen vervullen heb je minimaal een afgeronde HBO-opleiding en liefst relevante werkervaring

 Wat ga je doen?
Als Beleidsmedewerker Planvorming & Incidentbestrijding werk je in een team van beleidsmedewerkers met verschillende taakaccenten. Je anticipeert binnen jouw taakveld op de strategische behoefte van de verschillende partijen en vertaalt die naar beleid. Daarbij houd je niet alleen rekening met waar de organisatie naar toe wil, maar ook met de bestuurlijke invalshoek. Je vraagt dóór waar dat moet en je zoekt zelf actief de verbinding met de operationele dienst, risicobeheersing en bedrijfsvoering waar dat nodig is. Je kijkt naar relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Je signaleert gevoeligheden binnen en buiten de eigen organisatie en draagt bij aan (innovatieve) oplossingsrichtingen.
De kerntaak van de brandweer is het voorkomen, beperken en blussen van branden. Als Beleidsmedewerker Planvorming & Incidentbestrijding lever je hier graag een bijdrage aan door binnen de organisatie een operationele rol te vervullen. Als je hiervoor nog niet bent opgeleid, faciliteren wij dit graag.

Wie zijn wij?
Brandweer Gooi en Vechtstreek is een dynamische organisatie met een informele en professionele werksfeer. We maken onderdeel uit van Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin we samenwerken met de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR), de politie en gemeenten. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken ruim vijfhonderd mensen en het korps omvat 12 brandweerposten in 7 gemeenten. We werken op veel terreinen nauw samen met Brandweer Flevoland.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we een salaris in schaal 10 (maximaal € 4.406,- bruto per maand, aanloopschaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.
Daarnaast ontvang je 17,45% van je brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit IKB kun je naar eigen inzicht inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd of geld. Verder kennen wij onder andere een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer. Je bouwt pensioen op bij het ABP.
Wij bieden collectiviteitskorting bij verschillende verzekeringen.
De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken is bespreekbaar.
Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden.
Je hoofdstandplaats is Hilversum.

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk 12 januari 2020 in via deze link.

PROCEDURE
We werven tegelijkertijd in- en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidate de voorkeur.
Gesprekken vinden plaats op 27 januari 2020.
Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de functie:
Martin Mager, Clusterhoofd Beleid
M 06 - 10322047
martin.mager@brandweergooivecht.nl.

Voor meer vragen over de procedure:
Yvonne Schipper, Adviseur O&HR
T 035-6885555
yvonne.schipper@brandweergooivecht.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Post Hilversum
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555

Delen