Maak het mee! Oefenavonden en hetere vuren

Brandweer Gooi en Vechtstreek waakt over de veiligheid in de regio. Bestrijdt branden. Redt mensen in nood. En biedt hulp bij incidenten. Om dat te kunnen blijven doen, zoeken we nieuwe brandweervrijwilligers. Mensen zoals jij. Vrouwen en mannen die dit belangrijke werk willen doen naast hun dagelijkse baan.Ben je geïnteresseerd in het werk van de brandweervrijwilliger? Bezoek dan in september of oktober één van de oefenavonden bij jou in de buurt. Maar let op, we waarschuwen je! Wie eenmaal kennismaakt met ons werk en de goede sfeer op de brandweerposten, raakt besmet met het brandweervirus. Dat betekent jarenlang een nieuwe passie erbij!

Banner Je bent van onschatbare waarde

Kaartje Gooi en VechtstreekLocaties oefenavond

Zijn bovenstaande data reeds gepasseerd, stuur dan een mail naar secretariaatPenO@brandweergooivecht.nl. Dan word je op een ander moment voor een oefenavond uitgenodigd.

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring

Delen