Logistiek & Ondersteuningsgroep

Bij branden of ongelukken kunnen noodzakelijke middelen voor de hulpverleners snel opraken of ontbreken. De Logistiek & Ondersteuningsgroep zorgt dan dat materieel snel op de plek komt en manschappen bevoorraad worden. Zo kan L&O bij grote incidenten zorg dragen voor de aanvoer van bluswater, dat er voldoende ademlucht aanwezig is en zorgen voor droge en schone uitrusting. L&O zorgt er ook voor dat belangrijke ondersteunende materialen ter plaatse komen als dat nodig is, bijvoorbeeld de commandocontainer of een voertuig met aanvullend materiaal.

L&O bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers, is onderdeel van de Brandweer Gooi en Vechtstreek en werkt vanuit de kazerne in Hilversum. De groep oefent twee keer in de maand en elk groepslid krijgt diverse opleidingen, gerelateerd aan Logistiek & Ondersteuning.

Logistiek & Ondersteuning  is op zoek naar uitbreiding met gemotiveerde vrijwillige collega’s, die beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden bij incidenten. Belangstelling: klik dan op onze vacatures linksonder.

 

Logistiek & Ondersteuningsgroep
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
035-6885555
Coördinator Logistiek & Ondersteuninggroep: Wim Floor

Werken in onze regio

Heb jij het in je om brandweerman of brandweervrouw te worden? Wil je meer weten over werken in onze regio? Of wil jij je direct aanmelden als vrijwilliger?

Word vrijwilliger

Meld je nu aan!

Waar moet je aan voldoen?

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt minimaal MBO-2 werk- en denkniveau
  • Jij zet je graag in voor een ander
  • Je bent gezond en je hebt een goede conditie
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent praktisch ingesteld
  • Je werkt in je woonplaats of in een andere plaats in onze regio

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen